Савез синдиката Републике Српске није подржао Буџет РС за 2018. годину

Постигнут је договор социјалних партнера у вези Програма економских реформи 2018-2020. године и Приједлога закона о доприносима, Савез синдиката РС није подржао Буџет РС за 2018. јер нису усвојени захтјеви синдиката корисника буџета

На сједници Економско социјалног савјета која је одржана данас  у Дому синдиката у Бањој Луци , постигнут је договор социјалних партнера у вези Програма економских реформи 2018-2020.године и Приједлога  закома о доприносима. Ова два документа добили су подршку од Савеза синдиката РС, Владе РС и Уније удружења послодаваца РС.

Савез синдиката РС није подржао Буџет РС за 2018. јер нису усвојени  захтјеви синдиката корисника буџета .

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду 11.синдикалне љетне школе коју организује Међународна конфедерација синдиката/Пан-европски регионални савјет (МКС/ПЕРС) а чија је чланица Савез синдиката Републике Српске. Тема 11. синдикалне љетне школе је [опширније]