Савез синдиката Републике Српске није подржао Буџет РС за 2018. годину

Постигнут је договор социјалних партнера у вези Програма економских реформи 2018-2020. године и Приједлога закона о доприносима, Савез синдиката РС није подржао Буџет РС за 2018. јер нису усвојени захтјеви синдиката корисника буџета

На сједници Економско социјалног савјета која је одржана данас  у Дому синдиката у Бањој Луци , постигнут је договор социјалних партнера у вези Програма економских реформи 2018-2020.године и Приједлога  закома о доприносима. Ова два документа добили су подршку од Савеза синдиката РС, Владе РС и Уније удружења послодаваца РС.

Савез синдиката РС није подржао Буџет РС за 2018. јер нису усвојени  захтјеви синдиката корисника буџета .

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката [опширније]