Savez sindikata Republike Srpske nije podržao Budžet RS za 2018. godinu

Postignut je dogovor socijalnih partnera u vezi Programa ekonomskih reformi 2018-2020. godine i Prijedloga zakona o doprinosima, Savez sindikata RS nije podržao Budžet RS za 2018. jer nisu usvojeni zahtjevi sindikata korisnika budžeta

Na sjednici Ekonomsko socijalnog savjeta koja je održana danas  u Domu sindikata u Banjoj Luci , postignut je dogovor socijalnih partnera u vezi Programa ekonomskih reformi 2018-2020.godine i Prijedloga  zakoma o doprinosima. Ova dva dokumenta dobili su podršku od Saveza sindikata RS, Vlade RS i Unije udruženja poslodavaca RS.

Savez sindikata RS nije podržao Budžet RS za 2018. jer nisu usvojeni  zahtjevi sindikata korisnika budžeta .

Poslednje vijesti

Izvršni sekretar Regionalnog sindikalnog centra Banjaluka u posjeti preduzeću Vodovod Srbac

Aktivnosti u sindikalnim organizacijama
Danas je na poziv predsjednika sindikalne organizacije Vodovod Srbac Milovana Dobrnjca kolektiv posjetio izvršni sekretar Regionalnog sindikalnog centra Banjaluka Goran Savanović. Tema razgovora bio je tekst novog predloga Pravilnika o disciplinskoj i materijalnoj odgovornosti koji [opširnije]