Савез синдиката Републике Српске није подржао Буџет РС за 2018. годину

Постигнут је договор социјалних партнера у вези Програма економских реформи 2018-2020. године и Приједлога закона о доприносима, Савез синдиката РС није подржао Буџет РС за 2018. јер нису усвојени захтјеви синдиката корисника буџета

На сједници Економско социјалног савјета која је одржана данас  у Дому синдиката у Бањој Луци , постигнут је договор социјалних партнера у вези Програма економских реформи 2018-2020.године и Приједлога  закома о доприносима. Ова два документа добили су подршку од Савеза синдиката РС, Владе РС и Уније удружења послодаваца РС.

Савез синдиката РС није подржао Буџет РС за 2018. јер нису усвојени  захтјеви синдиката корисника буџета .

Одржана сједница Економско - социјалног савјета РС, још увијек нема коначног договора о висини најниже плате за 2017. годину

Одржана сједница Економско – социјалног савјета РС, још увијек нема коначног договора о висини најниже плате за 2017. годину

У Бањалуци је завршена сједница Економско – социјалног савјета РС, договора о висини најниже плате за наредну годину још увијек нема. Преговори се настављају наредних дана. Погледајте прилоге РТРС – а из Српске данас и [опширније]
Данас сједница Економско - социјалног савјета Републике Српске, на дневном реду утврђивање приједлога одлуке о висини најниже плате за следећу годину