Савез синдиката Републике Српске није подржао Буџет РС за 2018. годину

Постигнут је договор социјалних партнера у вези Програма економских реформи 2018-2020. године и Приједлога закона о доприносима, Савез синдиката РС није подржао Буџет РС за 2018. јер нису усвојени захтјеви синдиката корисника буџета

На сједници Економско социјалног савјета која је одржана данас  у Дому синдиката у Бањој Луци , постигнут је договор социјалних партнера у вези Програма економских реформи 2018-2020.године и Приједлога  закома о доприносима. Ова два документа добили су подршку од Савеза синдиката РС, Владе РС и Уније удружења послодаваца РС.

Савез синдиката РС није подржао Буџет РС за 2018. јер нису усвојени  захтјеви синдиката корисника буџета .

Регионални форум о платама, Београд, 16-17.јули 2019. године

Регионални форум о платама, Београд, 16-17. јули 2019. године

Међународна сарадња
У складу са закључцима са сједнице Извршног одбора Пан-европског регионалног савјета (PERC), плате су неприхватљиво ниске у југоисточној Европи, што доводи у питање раднички дигнитет и живот. Како би се подржали синдикати у борби за [опширније]