Састанак синдикалног одбора „УНИС“ Дервента са предстечајним управником и генералним директором предузећа

Састанак синдикалног одбора "УНИС" Дервента са предстечајним управником и генералним директором предузећа
Састанак синдикалног одбора "УНИС" Дервента са предстечајним управником и генералним директором предузећа

У четвртак, 16.05.2019. године одржан је састанак синдикалног одбора „УНИС“ Дервента са предстечајним управником Лазом Ђурђевићем и генералним директором предузећа Душаном Живковићем.

Синдикални одбор су представљали Радосава Миленковић, предсједница синдикалне организације, и Бранко Ранковић, Борко Аничић, Маид Мерџановић и Нада Грбић, чланови синдикалног одбора. Састанку је присуствовао и Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

Тема састанка је била анализа проведеног предстечајног поступка и активности за наредни период. Констатовано је да су активности око предстечајног поступка проведене у законском року и поднесен је извјештај Привредном суду са приједлогом да су створени услови за отварање стечајног поступка.

Договорено је да се сви ангажују на очувању имовине до коначног отварања стечајног поступка.


Последње вијести

Синдикална потрошачка корпа за април 2019. године 1893,41 КМ

Савез синдиката РС
Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској, у априлу 2019. године, коштала је 1893,41 КМ, коју је просјечна исплаћена нето плата у овом мјесецу у износу од 896,00 КМ, покривала  са свега 47,32 одсто. [опширније]

Статистички подаци за април 2019. године

Савез синдиката РС
Просјечна плата након опорезивања (нето плата) у Републици Српској исплаћена у априлу 2019. године износи 896,00 КМ и већа је за 10,00 КМ у односу на просјечну плату након опорезивања (нето плату) исплаћену у марту [опширније]