Позив за учешће на Другим спортско – рекреативним сусретима

Позив за учешће на Другим спортско - рекреативним сусретима

На Четвртој сједници Републичког одбора Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске одржаној 27.02.2019.године у Зворнику, донесена је Одлука о организовању и одржавању Других спортско-рекреативних сусрета запослених у органима локалне самоуправе, управе и јавних сужби Републике Српске.

Спортско-рекреативни сусрети ће се одржати у Здравствено-туристичком центру Бања „Врућица“ Теслић у термину од 30.05. до 02.06.2019.године.

Цијена по учеснику износи 205,00 КМ уз доплату за боравишну таксу од 2,20 КМ по дану и пријаву боравка од 1,00 КМ по особи, једнократно по доласку, што укупно износи 212,60 КМ по учеснику.

Котизацију за учешће на спортско-рекреативним сусретима треба уплатити на жиро-рачун Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске, број:562-099-81467146-62, код НЛБ банке Бања Лука са назнаком за спортске сусрете најкасније до 10.05.2019.године.

За учешће на играма потребно је да обезбиједите сагласност градоначелника–начелника или руководиоца организације, како учесници сусрета не би имали проблема око слободних дана.

Такмичење ће бити организовано у сљедећим дисциплинама: мали фудбал, баскет (мушкарци и жене), одбојка (мјешовито), стрељаштво (мушкарци и жене), пливање (мушкарци и жене), шах, пикадо (мушкарци и жене), куглање, стони тенис (мушкарци, жене, мјешовито).

Све екипе ће бирати дисциплине у којима ће се такмичити.

Пријаве за такмичарске дисциплине са пропозицијама биће накнадно достављене.

Свака организација, која пријави екипе, сноси трошкове учешћа екипа на такмичењу. Трошкове организације (судије, делегати, пехари, дипломе и захвалнице, као и трошкове смјештаја гостију),  ће сносити Синдикат локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске.

За све информације и нејасноће, можете се обратити на телефон број: 051/214-927 или 065/619-695, као и путем маил-а: sindikatlsujsrs@gmail.com

Напомена: Смјештај је предвиђен у хотелу „Кардиал“.

Позив за учешће на Другим спортско – рекреативним сусретима ( .пдф )

Распоред јавних расправа о Закону о посредовању у запошљавању и правима за вријеме незапослености и Закона о здравственом осигурању

У периоду од 16. до 23. јула 2019. године биће одржане заједничке јавне расправе о Нацрту Закона о измјенама и допунама Закона о посредовању у запошљавању и Нацрту Закона о измјенама и допунама Закона о [опширније]
Наставак преговора о Општем колективном уговору, Административни центар Владе РС, 09.07.2019. године, 15.00 часова