Poziv za učešće na Drugim sportsko – rekreativnim susretima

Poziv za učešće na Drugim sportsko - rekreativnim susretima
Poziv za učešće na Drugim sportsko - rekreativnim susretima

Na Četvrtoj sjednici Republičkog odbora Sindikata lokalne samouprave, uprave i javnih službi Republike Srpske održanoj 27.02.2019.godine u Zvorniku, donesena je Odluka o organizovanju i održavanju Drugih sportsko-rekreativnih susreta zaposlenih u organima lokalne samouprave, uprave i javnih sužbi Republike Srpske.

Sportsko-rekreativni susreti će se održati u Zdravstveno-turističkom centru Banja „Vrućica“ Teslić u terminu od 30.05. do 02.06.2019.godine.

Cijena po učesniku iznosi 205,00 KM uz doplatu za boravišnu taksu od 2,20 KM po danu i prijavu boravka od 1,00 KM po osobi, jednokratno po dolasku, što ukupno iznosi 212,60 KM po učesniku.

Kotizaciju za učešće na sportsko-rekreativnim susretima treba uplatiti na žiro-račun Sindikata lokalne samouprave, uprave i javnih službi Republike Srpske, broj:562-099-81467146-62, kod NLB banke Banja Luka sa naznakom za sportske susrete najkasnije do 10.05.2019.godine.

Za učešće na igrama potrebno je da obezbijedite saglasnost gradonačelnika–načelnika ili rukovodioca organizacije, kako učesnici susreta ne bi imali problema oko slobodnih dana.

Takmičenje će biti organizovano u sljedećim disciplinama: mali fudbal, basket (muškarci i žene), odbojka (mješovito), streljaštvo (muškarci i žene), plivanje (muškarci i žene), šah, pikado (muškarci i žene), kuglanje, stoni tenis (muškarci, žene, mješovito).

Sve ekipe će birati discipline u kojima će se takmičiti.

Prijave za takmičarske discipline sa propozicijama biće naknadno dostavljene.

Svaka organizacija, koja prijavi ekipe, snosi troškove učešća ekipa na takmičenju. Troškove organizacije (sudije, delegati, pehari, diplome i zahvalnice, kao i troškove smještaja gostiju),  će snositi Sindikat lokalne samouprave, uprave i javnih službi Republike Srpske.

Za sve informacije i nejasnoće, možete se obratiti na telefon broj: 051/214-927 ili 065/619-695, kao i putem mail-a: sindikatlsujsrs@gmail.com

Napomena: Smještaj je predviđen u hotelu „Kardial“.

Poziv za učešće na Drugim sportsko – rekreativnim susretima ( .pdf )