Одржан радни састанак у а.д. “ Житопромет “ Бијељина

У Бијељини у предузећу а.д. Житопромет Бијељина одржан састанак предсједника синдикалне организације овог предузећа Предрага Зарића и чланова синдикалног одбора са директором Томиславом Томићем и финансијским директором Драгом Савићем

Данас је у Бијељини у предузећу а.д. Житопромет Бијељина одржан састанак предсједника синдикалне организације овог предузећа Предрага Зарића и чланова синдикалног одбора са директором Томиславом Томићем и финансијским директором Драгом Савићем. Састанку су присуствовали и предсједник Синдиката пољопривреде и прехрамбене индустрије Републике Српске Александар Томић и извршни секретар за регионални синдикални центар Бијељина Жељко Недић.

На састанку је разговарано о проблемима у овом предузећу и договорен је начин њиховог рјешавања. Такође је договорено и да се следећи састанак одржи 25.12.2017. године.

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката [опширније]