Одржан радни састанак у а.д. “ Житопромет “ Бијељина

У Бијељини у предузећу а.д. Житопромет Бијељина одржан састанак предсједника синдикалне организације овог предузећа Предрага Зарића и чланова синдикалног одбора са директором Томиславом Томићем и финансијским директором Драгом Савићем

Данас је у Бијељини у предузећу а.д. Житопромет Бијељина одржан састанак предсједника синдикалне организације овог предузећа Предрага Зарића и чланова синдикалног одбора са директором Томиславом Томићем и финансијским директором Драгом Савићем. Састанку су присуствовали и предсједник Синдиката пољопривреде и прехрамбене индустрије Републике Српске Александар Томић и извршни секретар за регионални синдикални центар Бијељина Жељко Недић.

На састанку је разговарано о проблемима у овом предузећу и договорен је начин њиховог рјешавања. Такође је договорено и да се следећи састанак одржи 25.12.2017. године.

Радионица „Примјена закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне закона о раду“

Едукација
На Јахорини се 7. и 8. јуна одржава радионица о теми „Примјена Закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне Закона о раду “  коју Савез синдиката Републике Српске [опширније]