Одржан радни састанак у а.д. “ Житопромет “ Бијељина

У Бијељини у предузећу а.д. Житопромет Бијељина одржан састанак предсједника синдикалне организације овог предузећа Предрага Зарића и чланова синдикалног одбора са директором Томиславом Томићем и финансијским директором Драгом Савићем

Данас је у Бијељини у предузећу а.д. Житопромет Бијељина одржан састанак предсједника синдикалне организације овог предузећа Предрага Зарића и чланова синдикалног одбора са директором Томиславом Томићем и финансијским директором Драгом Савићем. Састанку су присуствовали и предсједник Синдиката пољопривреде и прехрамбене индустрије Републике Српске Александар Томић и извршни секретар за регионални синдикални центар Бијељина Жељко Недић.

На састанку је разговарано о проблемима у овом предузећу и договорен је начин њиховог рјешавања. Такође је договорено и да се следећи састанак одржи 25.12.2017. године.

МОР трипартизам " веома моћан противотров" за негативне политичке трендове и дискурс

МОР трипартизам “ веома моћан противотров“ за негативне политичке трендове и дискурс

Међународна сарадња
Међународна конференција рада завршена је 8. Јуна 2018. са поруком  генералног директора МОР –а , Гаја Рајдера, да се „његује, штити и практикује“ социјални дијалог. Трипартизам  који окупља владе, послодавце и раднике – „не само [опширније]