Održan radni sastanak u a.d. “ Žitopromet “ Bijeljina

U Bijeljini u preduzeću a.d. Žitopromet Bijeljina održan sastanak predsjednika sindikalne organizacije ovog preduzeća Predraga Zarića i članova sindikalnog odbora sa direktorom Tomislavom Tomićem i finansijskim direktorom Dragom Savićem

Danas je u Bijeljini u preduzeću a.d. Žitopromet Bijeljina održan sastanak predsjednika sindikalne organizacije ovog preduzeća Predraga Zarića i članova sindikalnog odbora sa direktorom Tomislavom Tomićem i finansijskim direktorom Dragom Savićem. Sastanku su prisustvovali i predsjednik Sindikata poljoprivrede i prehrambene industrije Republike Srpske Aleksandar Tomić i izvršni sekretar za regionalni sindikalni centar Bijeljina Željko Nedić.

Na sastanku je razgovarano o problemima u ovom preduzeću i dogovoren je način njihovog rješavanja. Takođe je dogovoreno i da se sledeći sastanak održi 25.12.2017. godine.

Poslednje vijesti

Izvršni sekretar Regionalnog sindikalnog centra Banjaluka u posjeti preduzeću Vodovod Srbac

Aktivnosti u sindikalnim organizacijama
Danas je na poziv predsjednika sindikalne organizacije Vodovod Srbac Milovana Dobrnjca kolektiv posjetio izvršni sekretar Regionalnog sindikalnog centra Banjaluka Goran Savanović. Tema razgovora bio je tekst novog predloga Pravilnika o disciplinskoj i materijalnoj odgovornosti koji [opširnije]