Одржан радни састанак у а.д. “ Житопромет “ Бијељина

У Бијељини у предузећу а.д. Житопромет Бијељина одржан састанак предсједника синдикалне организације овог предузећа Предрага Зарића и чланова синдикалног одбора са директором Томиславом Томићем и финансијским директором Драгом Савићем

Данас је у Бијељини у предузећу а.д. Житопромет Бијељина одржан састанак предсједника синдикалне организације овог предузећа Предрага Зарића и чланова синдикалног одбора са директором Томиславом Томићем и финансијским директором Драгом Савићем. Састанку су присуствовали и предсједник Синдиката пољопривреде и прехрамбене индустрије Републике Српске Александар Томић и извршни секретар за регионални синдикални центар Бијељина Жељко Недић.

На састанку је разговарано о проблемима у овом предузећу и договорен је начин њиховог рјешавања. Такође је договорено и да се следећи састанак одржи 25.12.2017. године.

Синдикална потрошачка корпа за април 2019. године 1893,41 КМ

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској, у априлу 2019. године, коштала је 1893,41 КМ, коју је просјечна исплаћена нето плата у овом мјесецу у износу од 896,00 КМ, покривала  са свега 47,32 одсто. [опширније]

Статистички подаци за април 2019. године

Просјечна плата након опорезивања (нето плата) у Републици Српској исплаћена у априлу 2019. године износи 896,00 КМ и већа је за 10,00 КМ у односу на просјечну плату након опорезивања (нето плату) исплаћену у марту [опширније]