Одржан радни састанак у а.д. “ Житопромет “ Бијељина

У Бијељини у предузећу а.д. Житопромет Бијељина одржан састанак предсједника синдикалне организације овог предузећа Предрага Зарића и чланова синдикалног одбора са директором Томиславом Томићем и финансијским директором Драгом Савићем

Данас је у Бијељини у предузећу а.д. Житопромет Бијељина одржан састанак предсједника синдикалне организације овог предузећа Предрага Зарића и чланова синдикалног одбора са директором Томиславом Томићем и финансијским директором Драгом Савићем. Састанку су присуствовали и предсједник Синдиката пољопривреде и прехрамбене индустрије Републике Српске Александар Томић и извршни секретар за регионални синдикални центар Бијељина Жељко Недић.

На састанку је разговарано о проблемима у овом предузећу и договорен је начин њиховог рјешавања. Такође је договорено и да се следећи састанак одржи 25.12.2017. године.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука у посјети предузећу Водовод Србац

Активности у синдикалним организацијама
Данас је на позив предсједника синдикалне организације Водовод Србац Милована Добрњца колектив посјетио извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука Горан Савановић. Тема разговора био је текст новог предлога Правилника о дисциплинској и материјалној одговорности који [опширније]
Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске