Делегација Савеза синдиката Републике Српске у радној посјети општинама Лакташи и Србац

Делегација Савеза синдиката Републике Српске у којој су били Тане Пеулић, потпредсједник Савеза синдиката Републике Српске, Бранко Зеленовић, предсједник Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске и Горан Савановић, извршни секретар за регионални синдикални центар Бањалука посјетили су јуче, 06.11.2018. године  општине Лакташи и Србац.

Синдикални одбор синдикалне организације општинске управе Лакташи са делегацијом Савеза синдиката Републике Српске

У општини Лакташи разговарано је са синдикалним одбором СО општинске управе Лакташи, гдје су им предочене досадашње активности Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске.

У општини Србац одржан је радни састанак са Начелником општине Млађаном Драгосављевићем и предсједницима синдикалних организација које дјелују на територији општине Србац. Тема разговора били су актуелно стање у предузећима и синдикалним организацијама.

Бранко Зеленовић и Горан Савановић су данас, 07.11.2018. године боравили и у радној посјети општини Мркоњић Град, гдје су одржали састанак са предсједницима синдикалних организација општина Мркоњић Град, Језеро и Источни Дрвар.

Фондације Фридрих Еберт

Опроштајна посјета директора Фондације Фридрих Еберт Мариуса Милера Хенига Савезу синдиката Републике Српске

Међународна сарадња
Данас је у Кабинету предсједнице Савеза синдиката Републике Српске уприличен опроштајни састанак са резидентним директором Фондације Фридрих Еберт, господином Мариусом Милером Хенигом са којим су представници Савеза синдиката Републике Српске имали изузетну сарадњу. На састанку [опширније]