Делегација Савеза синдиката Републике Српске у радној посјети општинама Лакташи и Србац

Делегација Савеза синдиката Републике Српске у којој су били Тане Пеулић, потпредсједник Савеза синдиката Републике Српске, Бранко Зеленовић, предсједник Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске и Горан Савановић, извршни секретар за регионални синдикални центар Бањалука посјетили су јуче, 06.11.2018. године  општине Лакташи и Србац.

Синдикални одбор синдикалне организације општинске управе Лакташи са делегацијом Савеза синдиката Републике Српске

У општини Лакташи разговарано је са синдикалним одбором СО општинске управе Лакташи, гдје су им предочене досадашње активности Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске.

У општини Србац одржан је радни састанак са Начелником општине Млађаном Драгосављевићем и предсједницима синдикалних организација које дјелују на територији општине Србац. Тема разговора били су актуелно стање у предузећима и синдикалним организацијама.

Бранко Зеленовић и Горан Савановић су данас, 07.11.2018. године боравили и у радној посјети општини Мркоњић Град, гдје су одржали састанак са предсједницима синдикалних организација општина Мркоњић Град, Језеро и Источни Дрвар.

Синдикална потрошачка корпа за мај 2019. године 1894,39KM

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској, у мају  2019.године, коштала је 1894,39 КМ, коју је  просјечна исплаћена нето плата у овом мјесецу у износу од 903,00 КМ, покривала са свега 47,67 одсто. Просјечна [опширније]

Статистички подаци за мај 2019. године

Просјечна плата након опорезивања (нето плата) у Републици Српској исплаћена у мају 2019. године износи 903,00 КМ и већа је за 7,00 КМ у односу на просјечну плату након опорезивања (нето плату) исплаћену у априлу [опширније]