Сједница синдикалног одбора „КОСМОС“ Бања Лука

Сједница синдикалног одбора "КОСМОС" Бањалука
Сједница синдикалног одбора "КОСМОС" Бањалука

Дана 01.10.2019. године одржана је Сједница синдикалног одбора „КОСМОС“ Бањалука. Састанку су присуствовали Михајло Зрнић, предсједник синдиката и чланови синдикалног одбора Мирослав Ивић, Свјетлана Мусан,  Горан Бојиновић и Горан Грбић. Састанку је присуствовао и Тане Пеулић предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

На састанку је расправљано о активностима везаним за добивање кредита, Нацрт нове систематизације и будућност предузећа.

О досадасњим активностима менаџмента, ресорног министарства привреде Републике Српске и синдиката информацију је поднио Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске, и она је једногласно прихваћена.

О Нацрту нове систематизације информацију је поднио Михајло Зрнић, предсједник синдикалне организације а у расправи су учествовали сви чланови синдикалног одбора те је усвојена једногласна одлука да се систематизацијом морају обухватити сви запослени радници и да нема вишка радника, а прије свега када се зна да је сваким даном све већа потражња за квалификованом радном снагом по предузећима.


е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!