Сједница синдикалног одбора „КОСМОС“ Бања Лука

Сједница синдикалног одбора "КОСМОС" Бањалука

Дана 01.10.2019. године одржана је Сједница синдикалног одбора „КОСМОС“ Бањалука. Састанку су присуствовали Михајло Зрнић, предсједник синдиката и чланови синдикалног одбора Мирослав Ивић, Свјетлана Мусан,  Горан Бојиновић и Горан Грбић. Састанку је присуствовао и Тане Пеулић предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

На састанку је расправљано о активностима везаним за добивање кредита, Нацрт нове систематизације и будућност предузећа.

О досадасњим активностима менаџмента, ресорног министарства привреде Републике Српске и синдиката информацију је поднио Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске, и она је једногласно прихваћена.

О Нацрту нове систематизације информацију је поднио Михајло Зрнић, предсједник синдикалне организације а у расправи су учествовали сви чланови синдикалног одбора те је усвојена једногласна одлука да се систематизацијом морају обухватити сви запослени радници и да нема вишка радника, а прије свега када се зна да је сваким даном све већа потражња за квалификованом радном снагом по предузећима.

е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!