Закључци са Треће сједнице Републичког одбора Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби РС

Кроз измјене закона сачувати и унаприједити сва стечена права

На Трећој сједници одржаној 17.12.2018. године у Бањалуци, Републички одбор Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби РС прихватио је информацију о активностима Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби РС између двије сједнице.

У складу са Статутом, у  Републички одбор Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби РС кооптирани  су нови чланови.

Синдикат локалне самоуправе, управе и јавних служби РС прихватио је информације о активностима Савеза синдиката Републике Српске које се односе на реализацију Меморандума о заједничким мјерама закљученог са Владом Републике Српске, те захтјеве Савеза синдиката РС, везане за Програм економских реформи за период 2019-2021.годину и Буџет РС за 2019.годину (измјена законских прописа и повећање плата).

Такође, донесена је одлуку о избору чланова преговарачког тима за област локалне самоуправе, те за области управе и јавних служби.

Закључци Републичког одбора Синдиката локалне самоуправе, управе и јавнох служби Републике Српске, 17.12.2018. године ( .доц )

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња