Семинар на тему конфликата и сензибилности према конфликтима, Трогир 10 – 12. октобар 2018. године

Семинар на тему конфликата и сензибилности према конфликтима, Трогир 10 - 12. октобар 2018. године

Предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске Тане Пеулић учествује у раду дводневног семинара на тему конфликата и сензибилности према конфликтима за партнерске организације Олоф Палме центра са партнерима на пројектима на Балкану, која се одржава у Трогиру од 10. до 12. октобра 2018. године.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука у посјети предузећу Водовод Србац

Активности у синдикалним организацијама
Данас је на позив предсједника синдикалне организације Водовод Србац Милована Добрњца колектив посјетио извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука Горан Савановић. Тема разговора био је текст новог предлога Правилника о дисциплинској и материјалној одговорности који [опширније]
Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске