Састанак у вези покретања производње у фабрици за производњу гипса ” Волари ” Шипово

Састанак у вези покретања производње у фабрици за производњу гипса " Волари " Шипово

31.01.2018. године одржан је састанак у кабинету начелника општине Шипово. Састанку су поред начелника општине Шипово Милана Ковача, присуствовали предсједник Синдиката металске индутрије и рударства РС Тане Пеулић, Извршни секретар за регионални синдикални центар Бањалука Горан Савановић, директор а.д. Гипсара ” Волари ” Небојша Ћурко, предсједник СО а.д. Гипсара ” Волари ” Милан Богдановић и чланови синдикалног одбора Душан Вујнић и Зоран Палалић.

На састанку је разматрана проблематика око покретања производње у а.д. Гипсара ” Волари ” Шипово. Након исцрпне расправе у којој су учествовали сви присутни усаглашени су следећи

ЗАКЉУЧЦИ

1. Да послодавац обезбједи двије позајмице прије покретања производње, а за шта је добијена пуна подршка већинског власника коју је дао у телефонском разговору са начелником општине
  2. Да послодавац усмјери све своје активности везано за деблокаду жиро – рачуна у наредних 60 дана
  3. Да се по покретању производње  обезбједе средства за ремонт погона који је неопходан ради што бољег функционисања предузећа

GLAS RADNIKA

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!