Sastanak u vezi pokretanja proizvodnje u fabrici za proizvodnju gipsa ” Volari ” Šipovo

Sastanak u vezi pokretanja proizvodnje u fabrici za proizvodnju gipsa " Volari " Šipovo

31.01.2018. godine održan je sastanak u kabinetu načelnika opštine Šipovo. Sastanku su pored načelnika opštine Šipovo Milana Kovača, prisustvovali predsjednik Sindikata metalske indutrije i rudarstva RS Tane Peulić, Izvršni sekretar za regionalni sindikalni centar Banjaluka Goran Savanović, direktor a.d. Gipsara ” Volari ” Nebojša Ćurko, predsjednik SO a.d. Gipsara ” Volari ” Milan Bogdanović i članovi sindikalnog odbora Dušan Vujnić i Zoran Palalić.

Na sastanku je razmatrana problematika oko pokretanja proizvodnje u a.d. Gipsara ” Volari ” Šipovo. Nakon iscrpne rasprave u kojoj su učestvovali svi prisutni usaglašeni su sledeći

ZAKLJUČCI

1. Da poslodavac obezbjedi dvije pozajmice prije pokretanja proizvodnje, a za šta je dobijena puna podrška većinskog vlasnika koju je dao u telefonskom razgovoru sa načelnikom opštine
  2. Da poslodavac usmjeri sve svoje aktivnosti vezano za deblokadu žiro – računa u narednih 60 dana
  3. Da se po pokretanju proizvodnje  obezbjede sredstva za remont pogona koji je neophodan radi što boljeg funkcionisanja preduzeća

GLAS RADNIKA

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

NE TJERAJTE RADNIKE IZ REPUBLIKE SRPSKE, POVEĆAJTE PLATE!