Sastanak Regionalnog odbora Sindikata radnika u građevinarstvu i stambeno – komunalnim djelatnostima Republike Srpske regije Birač

Sastanak Regionalnog odbora Sindikata radnika u građevinarstvu i stambeno - komunalnim djelatnostima Republike Srpske regije Birač

Predsjednica Sindikata radnika u građevinarstvu i stambeno – komunalnim djelatnostima Republike Srpske Dragana Vrabičić u svom redovnom godišnjem planu posjete regionalnih centara održala je sastanak Regionalnog odbora Sindikata radnika u građevinarstvu i stambeno – komunalnim djelatnostima Republike Srpske regije Birač.

Na sastanku su pored predsjednice prisustvovali predsjednici Sindikalnih organizacija, članovi Republičkog odbora regije Birač, te zaposleni u kancelariji za besplatnu pravnu pomoć Dijana Maksimović –  diplomirani pravnik, Zoran Milutinovič izvršni sekretar.

Predsjednica Dragana Vrabičić je upoznala prisutne sa trenutnim aktivnostima u pomenutom Sindikatu, predložila mjere za poboljšanje materijalnog statusa zaposlenih članova Sindikata i prevazilaženje tekućih problema.

Predsjednici Sindikalnih organizacija prenijeli su svoje viđenje dešavanja u Sindikatu, preduzećima, te dali svoje predloge za prevazilaženje istih.

Dogovoren je i dolazak predsjednice Sindikata i održavanje sastanka sa direktorima i sindikalnim odborima u preduzećima koji imaju probleme.

e-magazin Regionalnog sindikalnog savjeta Solidarnost

NE TJERAJTE RADNIKE IZ REPUBLIKE SRPSKE, POVEĆAJTE PLATE!