Састанак представника синдикалне организације “ Алумина “ са стечајним управником

Састанак представника синдикалне организације " Алумина " са стечајним управником

Дана 10.08.2018. године одржан је састанак представника синдикалног одбора „ Алумина „ Зворник са стечајним управником. Састанку су присуствовали Лазо Ђурђевић, стечајни управник и Перо Васиљевић, сарадник стечајног управника. Синдикат су представљали Раденко Смиљанић, предсједник синдикалног одбора и Далибор Кандић и Синиша Новичић, чланови синдикалног одбора. Састанку је присуствовао и Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

Тема састанка је била достигнути степен стечајног поступка и поднесене иницијативе стечајном управнику и одбору повјерилаца од стране синдикалног одбора.

Синдикалана потрошачка корпа за јун 2018. године 1879,73КМ

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској,  у јуну 2018. године, коштала је 1879,73 КМ, коју је  просјечна исплаћена нето плата  у износу од 849,00 КМ, покривала  са свега 45,17 одсто. Највише просјечне [опширније]

Статистички подаци за јун 2018. године

Просјечна нето плата у Републици Српској исплаћена у јуну 2018. године износи 849,00 КМ и већа је за 2,00 КМ у односу на просјечну нето плату исплаћену у мају 2018. године. Синдикална потрошачка корпа за [опширније]