Састанак представника синдикалне организације “ Алумина “ са стечајним управником

Састанак представника синдикалне организације " Алумина " са стечајним управником

Дана 10.08.2018. године одржан је састанак представника синдикалног одбора „ Алумина „ Зворник са стечајним управником. Састанку су присуствовали Лазо Ђурђевић, стечајни управник и Перо Васиљевић, сарадник стечајног управника. Синдикат су представљали Раденко Смиљанић, предсједник синдикалног одбора и Далибор Кандић и Синиша Новичић, чланови синдикалног одбора. Састанку је присуствовао и Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

Тема састанка је била достигнути степен стечајног поступка и поднесене иницијативе стечајном управнику и одбору повјерилаца од стране синдикалног одбора.

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана 16. и 17. април 2019.године, Тирана

Седми форум цивилног друштва Западног Балкана, Тирана, 16. и 17. април 2019. године

Међународна сарадња
У Тирани, 16. и 17. арила 2019. године одржава се Седми форум цивилног друштва Западног Балкана који организује Европски економско-социјални савјет о теми „Стање цивилног друштва на Западном Балкану- стање социјалног дијалога.“ Овај Форума је [опширније]