Састанак представника синдикалне организације “ Алумина “ са стечајним управником

Састанак представника синдикалне организације " Алумина " са стечајним управником

Дана 10.08.2018. године одржан је састанак представника синдикалног одбора „ Алумина „ Зворник са стечајним управником. Састанку су присуствовали Лазо Ђурђевић, стечајни управник и Перо Васиљевић, сарадник стечајног управника. Синдикат су представљали Раденко Смиљанић, предсједник синдикалног одбора и Далибор Кандић и Синиша Новичић, чланови синдикалног одбора. Састанку је присуствовао и Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске.

Тема састанка је била достигнути степен стечајног поступка и поднесене иницијативе стечајном управнику и одбору повјерилаца од стране синдикалног одбора.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука у посјети предузећу Водовод Србац

Активности у синдикалним организацијама
Данас је на позив предсједника синдикалне организације Водовод Србац Милована Добрњца колектив посјетио извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука Горан Савановић. Тема разговора био је текст новог предлога Правилника о дисциплинској и материјалној одговорности који [опширније]
Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске