Ристо Марић прекршио обећање дато радницима

На иницијативу директора Јавног предузећа “ Шуме Републике Српске “ Риста Марића, сутра 25. јула 2017. године, у Дирекцији овог јавног предузећа у Бањалуци, одржаће се састанак са представницима Јединствене удружене Синдикалне организације ЈПШ “ Шуме РС “ у саставу, предсједник и потпредсједник Душан Марковић и Славица Елез о теми:
ПРЕГОВОРИ ОКО ПОТПИСИВАЊА ПОЈЕДИНАЧНОГ КОЛЕКТИВНОГ УГОВОРА, СТАВЉАЊЕ ВАН СНАГЕ ПРАВИЛНИКА О РАДУ И УПУТСТАВА ЗА ОБРАЧУН СИНДИКАЛНЕ ЧЛАНАРИНЕ И НАЧИНА ОБРАЧУНА ПРЕВОЗА РАДНИКА НА ПОСАО И С ПОСЛА, ЗАТИМ СТАВЉАЊЕ ВАН СНАГЕ УПУТСТВА ЗА ОБРАЧУН НАКНАДЕ ЗА ПРЕДСЈЕДНИКЕ СИНДИКАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА, КАО И УПУТСТВА О ПРИМЈЕНИ ПРАВИЛНИКА О РАДУ ПО ПИТАЊУ УСКЛАЂЕНОСТИ КОЕФИЦИЈЕНАТА СА ПРАВИЛНИКОМ О РАДУ ЈПШ “ ШУМЕ РС „.

Изјаве за медије су у 10,00 часова.

Погледајте медијске извјештаје:

Радио Телевизија Републике Српске РТРС

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду 11.синдикалне љетне школе коју организује Међународна конфедерација синдиката/Пан-европски регионални савјет (МКС/ПЕРС) а чија је чланица Савез синдиката Републике Српске. Тема 11. синдикалне љетне школе је [опширније]
Одржан састанак предсједнице Савеза синдиката Републике Српске и предсједника гранских синдиката са премијерком Владе Републике Српске Жељком Цвијановић и министрима у Влади РС ( Фото РТРС )

Одржан састанак предсједнице Савеза синдиката Републике Српске и предсједника гранских синдиката са премијерком Владе Републике Српске Жељком Цвијановић и министрима у Влади РС ( Видео )

Данас је у Дому синдиката одржан састанак предсједнице Савеза синдиката Републике Српске Ранке Мишић и предсједника гранских синдиката са премијерком Жељком Цвијановић и министрима у Влади Републике Српске Антоном Касиповићем и Даном Малешевићем. Предсједник Владе [опширније]