Ристо Марић прекршио обећање дато радницима

На иницијативу директора Јавног предузећа “ Шуме Републике Српске “ Риста Марића, сутра 25. јула 2017. године, у Дирекцији овог јавног предузећа у Бањалуци, одржаће се састанак са представницима Јединствене удружене Синдикалне организације ЈПШ “ Шуме РС “ у саставу, предсједник и потпредсједник Душан Марковић и Славица Елез о теми:
ПРЕГОВОРИ ОКО ПОТПИСИВАЊА ПОЈЕДИНАЧНОГ КОЛЕКТИВНОГ УГОВОРА, СТАВЉАЊЕ ВАН СНАГЕ ПРАВИЛНИКА О РАДУ И УПУТСТАВА ЗА ОБРАЧУН СИНДИКАЛНЕ ЧЛАНАРИНЕ И НАЧИНА ОБРАЧУНА ПРЕВОЗА РАДНИКА НА ПОСАО И С ПОСЛА, ЗАТИМ СТАВЉАЊЕ ВАН СНАГЕ УПУТСТВА ЗА ОБРАЧУН НАКНАДЕ ЗА ПРЕДСЈЕДНИКЕ СИНДИКАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА, КАО И УПУТСТВА О ПРИМЈЕНИ ПРАВИЛНИКА О РАДУ ПО ПИТАЊУ УСКЛАЂЕНОСТИ КОЕФИЦИЈЕНАТА СА ПРАВИЛНИКОМ О РАДУ ЈПШ “ ШУМЕ РС „.

Изјаве за медије су у 10,00 часова.

Погледајте медијске извјештаје:

Радио Телевизија Републике Српске РТРС

" Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата " , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

“ Радићемо са нашим социјалним партнерима и на повећању плата “ , предсједница РС Жељка Цвијановић, 18.03.2019. године

У Бањалуци је одржан састанак предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, руководством Владе Српске и предсједницима парламентарних странака које чине већину у Народној скупштини. Предсједница Српске је рекла да [опширније]
Састанак делегације ССРС предвођене предсједницом Ранком Мишић са премијером Радованом Вишковићем