Разматрање актуелног стања у Фабрици дувана Бања Лука ( Састанак у Административном центру Владе Републике Српске )

На иницијативу предсједнице Владе Републике Српске,Жељке Цвијановић, предсједница Савеза синдиката РС, Ранка Мишић учествоваће у раду састанка на којем ће се разматрати актуелно стање Фабрике дувана Бања Лука.

Састанак ће се одржати у Административном центру Владе РС 16. марта 2018.године са почетком у 09.00 часова, гдје ће присуствовати потпредсједница Владе РС, Сребренка Голић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, Стево Мирјанић, министар индустрије, енергетике и рударства, Петар Ђокић,министар рада и борачко-инвалидске заштите, Миленко Савановић, представници  менаџмента  Фабрике дувана Бања Лука, предсједник Синдиката пољопривреде и прехрамбене индустрије РС, Александар Томић и предсједник Синдикалне организације Фабрике дувана Бања Лука, Мирослав Маринковић.

Одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске ( Фото РТРС )

У Бањалуци је одржана сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката. Сједницом је пресједавао потпредсједник Владе Републике Српске Антон Касиповић. Састанку су присуствовали министар рада и борачко инвалидске заштите Миленко Савановић, предсједница Савеза [опширније]

Најаве догађаја
Сједница Имплементационог одбора Владе Републике Српске и Савеза синдиката Републике Српске одржаће се данас 16.априла 2018.године са почетком у 11.00 часова у Кабинету потпредсједника Владе Републике Српске Антона Касиповића. У Имплементациони одбор испред Савеза синдиката [опширније]