Разматрање актуелног стања у Фабрици дувана Бања Лука ( Састанак у Административном центру Владе Републике Српске )

На иницијативу предсједнице Владе Републике Српске,Жељке Цвијановић, предсједница Савеза синдиката РС, Ранка Мишић учествоваће у раду састанка на којем ће се разматрати актуелно стање Фабрике дувана Бања Лука.

Састанак ће се одржати у Административном центру Владе РС 16. марта 2018.године са почетком у 09.00 часова, гдје ће присуствовати потпредсједница Владе РС, Сребренка Голић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, Стево Мирјанић, министар индустрије, енергетике и рударства, Петар Ђокић,министар рада и борачко-инвалидске заштите, Миленко Савановић, представници  менаџмента  Фабрике дувана Бања Лука, предсједник Синдиката пољопривреде и прехрамбене индустрије РС, Александар Томић и предсједник Синдикалне организације Фабрике дувана Бања Лука, Мирослав Маринковић.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука у посјети предузећу Водовод Србац

Активности у синдикалним организацијама
Данас је на позив предсједника синдикалне организације Водовод Србац Милована Добрњца колектив посјетио извршни секретар Регионалног синдикалног центра Бањалука Горан Савановић. Тема разговора био је текст новог предлога Правилника о дисциплинској и материјалној одговорности који [опширније]
Информација у вези са Одлуком Уставног суда Републике Српске