Радионица „Примјена закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне закона о раду“

На Јахорини се 7. и 8. јуна одржава радионица о теми „Примјена Закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне Закона о раду “  коју Савез синдиката Републике Српске организује заједно са Америчким центром солидарности – Програм за Балкан који су након дуго година отворили своју канцеларију  у Београду за подршку синдикатима из земаља бивше Југославије и Албаније.

Предавач на радионици биће Сеад Алић предсједник Основног суда у Сребреници, те предавачи из Америчког центра солидарности, који ће одржати предавања на тему „Међународна организација рада –  стогодишљица рада“ и „Механизми Међународне организације рада за заштиту синдикалних лидера“.

У раду радионице учествују правници из Службе за бесплатну правну помоћ Савеза синдиката Републике Српске. Крајњи циљ радионице је припрема Радне групе која ће радити на измјенама и допунама Закона о раду

е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!