Predsjednik STUD RS Goran Savanović u Gradišci

Goran Savanović, predsjednik Sindikata trgovine, ugostiteljstva, turizma i uslužnih djelatnosti Republike Srpske, zajedno sa povjerenikom  Boškom Grgićem, obišao je trgovačke centre „Konzum“ i „Bingo“ u Gradišci. Tom prilikom predsjednik Savanović upoznao je radnike o inicijativi da nedjelja bude neradni dan.

U oba trgovačka centra je bilo riječi i o  učlanjivanju  novih radnika u sindikat, o uslovima rada, platama i drugim pitanjima koja interesuju radnike.

Goran Savanović je danas u svojstvu izvršnog sekretara za regiju Banja Luka posjetio i školu ‘“Sveti Sava“ u Dubravama i tom prilikom se susreo sa predsjednikom Sindikalne organizacije Željkom Janjetovićem i direktoricom škole Rajnom Soldat.

Poslednje vijesti

Sastanak delegacije SSRS sa ministrom privrede i preduzetništva RS Vjekoslavom Petričevićem, 20.02.2019. godine u 11.00 časova

Najave događaja
Delegacija Saveza sindikata Republike Srpske, koju će predvoditi predsjednica Ranka Mišić, razgovaraće sutra 20. februara 2019. godine (srijeda), sa ministrom privrede i preduzetništva Srpske Vjekoslavom Petričevićem i njegovim saradnicima na temu: “ NADLEŽNOSTI  I KAPACITETI [opširnije]