Predsjednik STUD RS Goran Savanović u Gradišci

Goran Savanović, predsjednik Sindikata trgovine, ugostiteljstva, turizma i uslužnih djelatnosti Republike Srpske, zajedno sa povjerenikom  Boškom Grgićem, obišao je trgovačke centre „Konzum“ i „Bingo“ u Gradišci. Tom prilikom predsjednik Savanović upoznao je radnike o inicijativi da nedjelja bude neradni dan.

U oba trgovačka centra je bilo riječi i o  učlanjivanju  novih radnika u sindikat, o uslovima rada, platama i drugim pitanjima koja interesuju radnike.

Goran Savanović je danas u svojstvu izvršnog sekretara za regiju Banja Luka posjetio i školu ‘“Sveti Sava“ u Dubravama i tom prilikom se susreo sa predsjednikom Sindikalne organizacije Željkom Janjetovićem i direktoricom škole Rajnom Soldat.

Poslednje vijesti

Konferencija na temu „Pravedna tranzicija: Sindikati zapadnog Balkana i njihova uloga u procesu“ , Skoplje, 11-13.04.2019. godine

Granski sindikati
Tane Peulić, predsjednik Sindikata metalske industrije i rudarstva Republike Srpske i član republičkog odbora ovog sindikata Rade Danilović, učestvovaće u radu dvodnevne konferencije na temu „Pravedna tranzicija: Sindikati zapadnog Balkana i njihova uloga u procesu“ [opširnije]