Предсједник Синдиката трговине, угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске Горан Савановић на отварању Етно села “ Усора „

Предсједник Синдиката трговине, угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске Горан Савановић на отварању Етно села " Усора "
Здравствени центар “ Бања Врућица “ свечано је отворила нови туристички капацитет Етно село “ Усора „, двадесет километара удаљен од Теслића. Поред смјештајних и угоститељских садржаја етно село садржи и два отворена базена смјештена непосредно уз ријеку Усору. Свечаном отварању присуствовали су министри у Влади Републике Српске Предраг Глухаковић и Драган богданић, предсједник удружења пензионера Републике Српске, бројни привредници и предсједник Синдиката трговине, угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске Горан Савановић.
У свом обраћању званичницим а и медијима Савановић је изразио задовољство отварањем 15 нових радних мјеста, и истакао да је Бања Врућица један од водећих послодаваца који поштује сва права запослених и исплаћује им све плате, регресе и накнаде. Између осталог, редовне су и исплате тринаесте плате свима запосленима, а сви запослени су чланови синдиката.

Преговори социјалних партнера о Општем колективном уговору, 20.02.2019. године, 13.00 часова

Најаве догађаја
У Административном центру Владе Републике Српске у Бањалуци, сутра 20. фебруара 2019 године ( сриједа), са почетком у 13,00 часова, одржаће се преговори социјалних партнера, Владе РС, Уније удружења послодаваца и Савеза синдиката Републике Српске,  [опширније]
Састанак делегације ССРС са министром привреде и предузетништва РС Вјекославом Петричевићем, 20.02.2019. године у 11.00 часова