Предсједник Синдиката трговине, угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске Горан Савановић на отварању Етно села “ Усора „

Предсједник Синдиката трговине, угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске Горан Савановић на отварању Етно села " Усора "
Здравствени центар “ Бања Врућица “ свечано је отворила нови туристички капацитет Етно село “ Усора „, двадесет километара удаљен од Теслића. Поред смјештајних и угоститељских садржаја етно село садржи и два отворена базена смјештена непосредно уз ријеку Усору. Свечаном отварању присуствовали су министри у Влади Републике Српске Предраг Глухаковић и Драган богданић, предсједник удружења пензионера Републике Српске, бројни привредници и предсједник Синдиката трговине, угоститељства, туризма и услужних дјелатности Републике Српске Горан Савановић.
У свом обраћању званичницим а и медијима Савановић је изразио задовољство отварањем 15 нових радних мјеста, и истакао да је Бања Врућица један од водећих послодаваца који поштује сва права запослених и исплаћује им све плате, регресе и накнаде. Између осталог, редовне су и исплате тринаесте плате свима запосленима, а сви запослени су чланови синдиката.

Синдикалана потрошачка корпа за јун 2018. године 1879,73КМ

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској,  у јуну 2018. године, коштала је 1879,73 КМ, коју је  просјечна исплаћена нето плата  у износу од 849,00 КМ, покривала  са свега 45,17 одсто. Највише просјечне [опширније]

Статистички подаци за јун 2018. године

Просјечна нето плата у Републици Српској исплаћена у јуну 2018. године износи 849,00 КМ и већа је за 2,00 КМ у односу на просјечну нето плату исплаћену у мају 2018. године. Синдикална потрошачка корпа за [опширније]