Предсједник Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби РС Бранко Зеленовић са предсједницима синдикалних организација регије Бијељина

Данас, 09.11.2018. године у Бијељини је одржан састанак предсједника Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске Бранка Зеленовића, са предсједницима синдикалних организација које дјелују у оквиру овог синдиката са регије Бијељина.

На овом редовном састанку предсједник Зеленовић је упознао колеге с активностима које проводе Синдикат локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске и Савез синдиката Републике Српске, као и активностима које су планиране у наредном периоду. Разговарано је и о актуелном стању у синдикалним организацијама регије Бијељина.

Синдикална потрошачка корпа за април 2019. године 1893,41 КМ

Синдикална потрошачка корпа за четворочлану породицу у Републици Српској, у априлу 2019. године, коштала је 1893,41 КМ, коју је просјечна исплаћена нето плата у овом мјесецу у износу од 896,00 КМ, покривала  са свега 47,32 одсто. [опширније]

Статистички подаци за април 2019. године

Просјечна плата након опорезивања (нето плата) у Републици Српској исплаћена у априлу 2019. године износи 896,00 КМ и већа је за 10,00 КМ у односу на просјечну плату након опорезивања (нето плату) исплаћену у марту [опширније]