Предсједник Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби РС Бранко Зеленовић са предсједницима синдикалних организација регије Бијељина

Данас, 09.11.2018. године у Бијељини је одржан састанак предсједника Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске Бранка Зеленовића, са предсједницима синдикалних организација које дјелују у оквиру овог синдиката са регије Бијељина.

На овом редовном састанку предсједник Зеленовић је упознао колеге с активностима које проводе Синдикат локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске и Савез синдиката Републике Српске, као и активностима које су планиране у наредном периоду. Разговарано је и о актуелном стању у синдикалним организацијама регије Бијељина.

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Међународна сарадња
Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката [опширније]