Предсједник Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби РС Бранко Зеленовић са предсједницима синдикалних организација регије Бијељина

Данас, 09.11.2018. године у Бијељини је одржан састанак предсједника Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске Бранка Зеленовића, са предсједницима синдикалних организација које дјелују у оквиру овог синдиката са регије Бијељина.

На овом редовном састанку предсједник Зеленовић је упознао колеге с активностима које проводе Синдикат локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске и Савез синдиката Републике Српске, као и активностима које су планиране у наредном периоду. Разговарано је и о актуелном стању у синдикалним организацијама регије Бијељина.

Горан Станковић Генерални секретар ССРС за портал “ Српскаинфо “ , 12.02.2019. године

Горан Станковић, Генерални секретар Савеза синдиката Републике Српске у изјави за портал “ СРПСКАИНФО “ истакао је да су измјене Закона о раду договорене и Меморандумом који су још 2017. године потписали представници Владе РС [опширније]
Предсједник СТУД РС Горан Савановић у Градишци

Грански синдикати