Pojačane sindikalne aktivnosti u Gradišci

Tane Peulić, potpredsjednik Saveza sindikata Republike Srpske i predsjednik Sindikata metalske industrije i rudarstva RS, Danko Ružičić, predsjednik Sindikata tekstila,  kože i obuće RS i Goran Savanović, predsjednik Sindikata trgovine , ugostiteljstva, turizma i uslužnih djelatnosti RS danas će u Gradišci razgovarati sa načelnikom opštinskog Odjeljenja za privredu Brankom Stojnićem i direktorima  nekoliko preduzeća iz ovih oblasti.

Obostrana očekivanja od ovog sastanka su velika, prvenstveno u postizanju  saradnje  oko zajedničkog djelovanja sindikata, lokalne vlasti i privrednika u okviru pojačanih privrednih aktivnosti u Gradišci.

Nakon ovog sastanka  u planu je novi sastanak sa predsjednicima ostalih privrednih sindikata, lokalne vlasti i privrednika.

Poslednje vijesti

Budućnost socijalnog dijaloga u promjenjivom svijetu rada regiona zapadnog Balkana, Beograd 10 - 12. decembar

“ Budućnost socijalnog dijaloga u promjenjivom svijetu rada regiona zapadnog Balkana “ , Beograd 10 – 12. decembar

Međunarodna saradnja