Pojačane sindikalne aktivnosti u Gradišci

Tane Peulić, potpredsjednik Saveza sindikata Republike Srpske i predsjednik Sindikata metalske industrije i rudarstva RS, Danko Ružičić, predsjednik Sindikata tekstila,  kože i obuće RS i Goran Savanović, predsjednik Sindikata trgovine , ugostiteljstva, turizma i uslužnih djelatnosti RS danas će u Gradišci razgovarati sa načelnikom opštinskog Odjeljenja za privredu Brankom Stojnićem i direktorima  nekoliko preduzeća iz ovih oblasti.

Obostrana očekivanja od ovog sastanka su velika, prvenstveno u postizanju  saradnje  oko zajedničkog djelovanja sindikata, lokalne vlasti i privrednika u okviru pojačanih privrednih aktivnosti u Gradišci.

Nakon ovog sastanka  u planu je novi sastanak sa predsjednicima ostalih privrednih sindikata, lokalne vlasti i privrednika.

Poslednje vijesti

11. sindikalna ljetna škola Pan - evropskog regionalnog savjeta " Izazovi za mir, demokratiju i slobode u Evropi " Sarajevo, 11 - 13. septembar 2018. godine

11. sindikalna ljetna škola Pan – evropskog regionalnog savjeta “ Izazovi za mir, demokratiju i slobode u Evropi “ Sarajevo, 11 – 13. septembar 2018. godine

Međunarodna saradnja