Отворени Други спортско – рекретивни сусрети Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске

Отворени Други спортско - рекретивни сусрети Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске

У Теслићу су вечерас церемонијом свечаног отварања отпочели Други спортско – рекретивни сусрети Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске. У наредна три дана преко 3оо учесника, чланова Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске дружиће се и надметати у више спортских дисциплина.

Церемонији отварања која је због лоших временских услова одржана у конгресној сали хотела „Кардиал“ у Теслићу присуствовали су представници екипа учесница, а игре је отворио предсједник Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске Бранко Зеленовић, који је учесницима пожелио успјех на спортским теренима и угодно дружење у наредна три дана.

Учеснике је поздравила и предсједница Савеза синдиката Републике Српске Ранка Мишић, а један од гостију је био и потпредсједник Савеза синдиката Републике Српске и предсједник Синдиката образовања, науке и културе Републике Српске Драган Гњатић.

Радионица „Примјена закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне закона о раду“

Едукација
На Јахорини се 7. и 8. јуна одржава радионица о теми „Примјена Закона о раду у судској пракси са приједлогом могућих рјешења за измјене и допуне Закона о раду “  коју Савез синдиката Републике Српске [опширније]