Oproštajna posjeta izvršnog direktora Fabrike duvana Banja Luka Savezu sindikata Republike Srpske

Izvršni direktor Fabrike duvana Banja Luka, Grigor Peev, posjetio je danas Dom sindikata sa namjerom da se zahvali na dosadašnjoj korektnoj saradnji sa sindikalcima kako o pitanjima vezanih za aktivnosti Fabrike tako i savjeta za poboljšavanje statusa radnika i njihovih uslova rada. Razlog posjete sindikatu jeste odlazak Grigora Peeva sa funkcije direktora.
Sa direktorom su, pored predsjednice Saveza sindikata RS, Ranke Mišić, razgovarali i generalni sekretar Saveza sindikata RS, Goran Stanković, predsjednik Sindikata poljoprivrede i prehrambene industrije RS, Aleksandar Tomić i predsjednik Sindikalne organizacije Fabrike duvana Banja Luka, Miroslav Marinković.

Poslednje vijesti

Izvršni sekretar Regionalnog sindikalnog centra Banjaluka u posjeti preduzeću Vodovod Srbac

Aktivnosti u sindikalnim organizacijama
Danas je na poziv predsjednika sindikalne organizacije Vodovod Srbac Milovana Dobrnjca kolektiv posjetio izvršni sekretar Regionalnog sindikalnog centra Banjaluka Goran Savanović. Tema razgovora bio je tekst novog predloga Pravilnika o disciplinskoj i materijalnoj odgovornosti koji [opširnije]