Одржани преговори између штрајкачког одбора и менаџмента предузећа “ УНИС “ Дервента

Одржани преговори између штрајкачког одбора и менаџмента предузећа " УНИС " Дервента

Дана 13.о7.2018. године, одржани су преговори између штрајкачког одбора и менаџмента предузећа “ УНИС “ Дервента. Преговорима су присуствовало испред руководства предузећа Срђан Симић, потпредсједник Балкан Стила, Драган Аџић, предсједник Управног одбора фабрике “ УНИС “ Дервента и Милорад Ђорђевић и Зоран Сикимић , чланови Управног одбора. Штрајкачки одбор су представљали Бранко Ранковић, предсједник, те чланови Радосава Миланковић, Маид Мердановић и Борко Аничић. Преговорима је присуствовао и Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударсва Републике Српске и Зоран Ђедовић, извршни секретар регионалног синдикалног центра Добој.

На преговорима је разговарано о активностима управе предузећа на изналажењу стратешког партнера за предузеће и о захтјевима радника у штрајку.

Преговори социјалних партнера о Општем колективном уговору, 20.02.2019. године, 13.00 часова

Најаве догађаја
У Административном центру Владе Републике Српске у Бањалуци, сутра 20. фебруара 2019 године ( сриједа), са почетком у 13,00 часова, одржаће се преговори социјалних партнера, Владе РС, Уније удружења послодаваца и Савеза синдиката Републике Српске,  [опширније]
Састанак делегације ССРС са министром привреде и предузетништва РС Вјекославом Петричевићем, 20.02.2019. године у 11.00 часова