Одржане 14. спортске игре радника Пошта Српске “ ПОШТАРИЈАДА „

Одржане 14. спортске игре радника Пошта Српске " ПОШТАРИЈАДА "

На Јахорини су од 22. до 24. септембра 2017. године, одржане 14. радничке спортске игре, запослених у “ Поштама Српске “ под називом “ Поштаријада „.
На овогодишњој “ Поштаријади “ учествовало је преко 250 спортиста, у екипној и појединачној категорији, из свих радних једницца “ Пошта Српске “ који су се такмичили у фудбалу, одбојци, кошарци, стоном тенису, брзом ходању, стрељаштву и осталим дисциплинама.
Укупни побједник “ Поштаријаде 2017 “ је екипа “ Пошта Српске “ Радна јединица Брчко. Присутне спортисте поздравио је предсједник Синдиката саобраћаја и веза РС Небојша Ђокић, који је подсјетио да су ове игре постале традиционалне, те да је њихов циљ, да се кроз спорт и дружење унапређује солидарност, масовност и пријатељство, што су одлике сваког савременог и добро организованог синдиката.
Предсједник Ђокић је оцијенио да ће ова културно-спортска манифестација остати у трајном сјећању свих њених учесника, те додао да су без обзира на постигнуте резултате, побједници сви учесници “ Поштаријаде „

Одржане 14. спортске игре радника Пошта Српске “ ПОШТАРИЈАДА „
На овогодишњој “ Поштаријади “ учествовало је преко 250 спортиста

МОР трипартизам " веома моћан противотров" за негативне политичке трендове и дискурс