Održane 14. sportske igre radnika Pošta Srpske “ POŠTARIJADA „

Održane 14. sportske igre radnika Pošta Srpske " POŠTARIJADA "

Na Jahorini su od 22. do 24. septembra 2017. godine, održane 14. radničke sportske igre, zaposlenih u “ Poštama Srpske “ pod nazivom “ Poštarijada „.
Na ovogodišnjoj “ Poštarijadi “ učestvovalo je preko 250 sportista, u ekipnoj i pojedinačnoj kategoriji, iz svih radnih jednicca “ Pošta Srpske “ koji su se takmičili u fudbalu, odbojci, košarci, stonom tenisu, brzom hodanju, streljaštvu i ostalim disciplinama.
Ukupni pobjednik “ Poštarijade 2017 “ je ekipa “ Pošta Srpske “ Radna jedinica Brčko. Prisutne sportiste pozdravio je predsjednik Sindikata saobraćaja i veza RS Nebojša Đokić, koji je podsjetio da su ove igre postale tradicionalne, te da je njihov cilj, da se kroz sport i druženje unapređuje solidarnost, masovnost i prijateljstvo, što su odlike svakog savremenog i dobro organizovanog sindikata.
Predsjednik Đokić je ocijenio da će ova kulturno-sportska manifestacija ostati u trajnom sjećanju svih njenih učesnika, te dodao da su bez obzira na postignute rezultate, pobjednici svi učesnici “ Poštarijade „

Održane 14. sportske igre radnika Pošta Srpske “ POŠTARIJADA „
Na ovogodišnjoj “ Poštarijadi “ učestvovalo je preko 250 sportista
Prisutne sportiste pozdravio je predsjednik Sindikata saobraćaja i veza RS Nebojša Đokić