Састанак Регионалног одбора Синдиката радника у грађевинарству и стамбено – комуналним дјелатностима Републике Српске регије Бирач

Састанак Регионалног одбора Синдиката радника у грађевинарству и стамбено - комуналним дјелатностима Републике Српске регије Бирач
Састанак Регионалног одбора Синдиката радника у грађевинарству и стамбено - комуналним дјелатностима Републике Српске регије Бирач

Предсједница Синдиката радника у грађевинарству и стамбено – комуналним дјелатностима Републике Српске Драгана Врабичић у свом редовном годишњем плану посјете регионалних центара одржала је састанак Регионалног одбора Синдиката радника у грађевинарству и стамбено – комуналним дјелатностима Републике Српске регије Бирач.

На састанку су поред предсједнице присуствовали предсједници Синдикалних организација, чланови Републичког одбора регије Бирач, те запослени у канцеларији за бесплатну правну помоћ Дијана Максимовић –  дипломирани правник, Зоран Милутинович извршни секретар.

Предсједница Драгана Врабичић је упознала присутне са тренутним активностима у поменутом Синдикату, предложила мјере за побољшање материјалног статуса запослених чланова Синдиката и превазилажење текућих проблема.

Предсједници Синдикалних организација пренијели су своје виђење дешавања у Синдикату, предузећима, те дали своје предлоге за превазилажење истих.

Договорен је и долазак предсједнице Синдиката и одржавање састанка са директорима и синдикалним одборима у предузећима који имају проблеме.


е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!