Održana peta sjednica Republičkog odbora Sindikata lokalne samouprave, uprave i javnih službi Republike Srpske

Peta sjednica Republičkog odbora Sindikata lokalne samouprave, uprave i javnih službi Republike Srpske održana je u ponedjeljak, 11. marta 2024. godine, na Jahorini. Članovi Republičkog odbora razmatrali su radni materijal Posebnog kolektivnog ugovora za zaposlene u oblasti lokalne samouprave i dali svoje prijedloge i sugestije. Predsjednik Sindikata lokalne samouprave, uprave i javnih službi Republike Srpske Branko Zelenović iformisao je prisutne o aktivnostima Sindikata, kao i stanju u sindikalnim organizacijama.  Na sjednici je usvojen prijedlog Izvještaja o radu Sindikata lokalne samouprave, uprave i javnih službi Republike Srpske za 2023. godinu i prijedlog Programa rada Sindikata lokalne samouprave, uprave i javnih službi Republike Srpske za 2024. godinu, te drugi akti za pripremu redovne Skupštine ovog Sindikata.

e-magazin Regionalnog sindikalnog savjeta Solidarnost

NE TJERAJTE RADNIKE IZ REPUBLIKE SRPSKE, POVEĆAJTE PLATE!