Одржан састанак Синдикалног одбора Колектор ЦЦЛ Србац

Одржан састанак Синдикалног одбора Колектор ЦЦЛ Србац
Одржан састанак Синдикалног одбора Колектор ЦЦЛ Србац

Дана 2.9.2020.године одржан је састанак Синдикалног одбора Колектор ЦЦЛ Србац. Састанку су присуствовали Слободан Тодоровић, предсједник синдикалне организације, Сњежана Божић, потпредсједник, те чланови Одбора Санела Савић, Радана Умићевић.

Састанку је присуствовао Тане Пеулић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства РС. Разговарано је о реализацији закључака Синдикалног одбора од 24.07.2020.године и о тренутном стању у синдикалној организацији. Донесени закључци су реализовани, исплаћен је регрес за годишњи одмор по приједлогу руководиоца у циљу завршетка налога за производњу и на вријеме испоруке производа купцу. Мјере заштите од корона вируса у цијелости су поштоване.

Што се тиче активности ове организације између двије сједнице констатовано је да је дошло до учлањења нових чланова пошто су се радници увјерили да је могуће остваривати своје право кроз синдикално организовање. Закључено је да у наредном периоду треба јачати и омасовљавати синдикалну организацију што је предуслов за заштиту права радника која се свакодневно нарушавају.


е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!