U Banji Kulaši dvodnevna radionica o Zakonu o zaštiti od uznemiravanja na radu

Sindikat radnika građevinarstva i stambeno-komunalnih djelatnosti Republike Srpske organizuje dvodnevnu radionicu na temu Zakona o zaštiti od uznemiravanja na radu, za članove odbora i predsjednike sindikalnih organizacija, a u okviru projekta „EU za civilno društvo“, koje finansira delegacija Evropske Unije u BiH. Projekat „EU za civilno društvo“ pruža tehničku asistenciju u jačanju dijaloga između socijalnih partnera u Republici Srpskoj. U radionici učestvuju predstavnici Saveza sindikata Republike Srpske i Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite RS, koji su učestvovali i u kreiranju ovog zakona. Među učesnicima su generalni sekretar Saveza sindikata RS Goran Stanković, predsjednica Sindikata radnika građevinarstva i stambeno-komunalnih djelatnosti RS Dragana Vrabičić,  pomoćnik ministra rada i boračko-invalidske zaštite RS Mira Vasić i vođa projekta „EU za civilno društvo“ Igor Stojanović.

Radionica se održava u periodu od 30.septembra – 01.oktobra 2021. godine.

e-magazin Regionalnog sindikalnog savjeta Solidarnost

NE TJERAJTE RADNIKE IZ REPUBLIKE SRPSKE, POVEĆAJTE PLATE!