Семинар за синдикалне активисте Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске, Бијељина, 19 – 21. октобар

Семинар за синдикалне активисте Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске, Бијељина, 19 - 21. октобар

У циљу едукације синдикалних активиста, Синдикат шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске уз подршку Фондације Фридрих Еберт, за чланове Републичког одбора, предједнике синдикалних организација, чланове и чланице Актива младих и Актива жена Синдиката шумарства прераде дрвета и папира Републике Српске организује семинар који се одржава у Бијељини од 19 – 21. октобра.

У оквиру семинара, предсједница Актива жена, Тамара Илић и предсједник Актива младих, Павле Боснић, одржали су предавање на тему: „Права младих и жена – регрутација синдикалног чланства“.

Такође, у Бијељини је 20.10. одржана и сједница Републичког одбора Синдиката шумарства, прераде дрвета и папира Републике Српске.

е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!