Представници Синдиката металске индустрије и рударства РС одржали састанак у предузећу „Јелшинград Ливар“

Представници Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске у Бањалуци су 30. јуна 2022. године одржали састанак са представницима предузећа „Јелшинград Ливар“. На састанку је било ријечи о стању у ливници челика, о условима рада и мјерама које се предузимају и циљу повећања производње и стварања што бољих услова рада, као и редовног измирења плата и осталих примања према запосленим. Састанку су присуствовали предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске Раденко Смиљанић, секретар гранског синдиката Тане Пеулић, предсједник синдикалне организације „Јелшинград Ливар“ Зоран Илић и генерални директор овог предузећа Миодраг Брдар. Представници синдиката су на састанку информисани од стране управе предузећа да има довољно налога за производњу, да се плате и друга примања редовно исплаћују и да је у току обезбјеђење репрограма за настале обавезе из ранијих година.

е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!