Конституисани органи синдиката саобраћаја и веза РС

У Палама је 8. септембра ове године одржана Прва, конститутивна сједница Синдиката саобраћаја и веза Републике Српске, на којој су конституисани Републички, Статутарни и Надзорни одбор овог гранског синдиката.
Усвојен је Пословник о раду Републичког одбора Синдиката саобраћаја и веза РС у наредном четверогодишњем периоду. За предсједника Статутарног одбора изабрана је Борка Ивановић, а за предсједника Надзорног одбора изабранa је Миленка Ковачевић.
Други дио сједнице протекао је у свечаној атмосфери која је уприличена поводом 20 година од оснивања и успјешног рада Синдиката саобраћаја и веза Републике Српске.
Подносећи краћи реферат тим поводом, предсједник Синдиката саобраћаја и веза Републике Српске Небојша Ђокић је одао призање оснивачима, активистима и свим члановима овог гранског синдиката који се у минулих 20 година показао и доказао као незамјенљив заштитник свих стечених права из рада и као иницијатор за њихово унапређење.
Свечаности у Палама присуствовала је предсједница Савеза синдиката Републике Српске Ранка Мишић, дугогодишњи генерални секретар СС РС Велка Оџаковић, бивши предсједник Синдиката саобраћаја и веза РС Миленко Видаковић, те чланови Синдиката Жељезница РС из Добоја, оснивачи Синдиката саобраћаја и веза РС.

Конституисани органи синдиката саобраћаја и веза РС

11. синдикална љетна школа Пан - европског регионалног савјета " Изазови за мир, демократију и слободе у Европи " Сарајево, 11 - 13. септембар 2018. године

11. синдикална љетна школа Пан – европског регионалног савјета “ Изазови за мир, демократију и слободе у Европи “ Сарајево, 11 – 13. септембар 2018. године

Међународна сарадња