Konferencija za štampu “ ZAHTJEVI SAVEZA SINDIKATA REPUBLIKE SRPSKE VLADI REPUBLIKE SRPSKE VEZANI ZA BUDŽET I PROGRAM EKONOMSKIH REFORMI SRPSKE ZA 2019. GODINU, UTEMELJENI NA MEMORANDUMU, POTPISANOM IZMEĐU SAVEZA SINDIKATA REPUBLIKE SRPSKE I VLADE SRPSKE 18.12.2017. GODINE,, 31.10.2018. godine, Dom sindikata Banjaluka, 13.00. časova ( Live – stream na fejsbuk stranici SSRS )

Konferencija za štampu " ZAHTJEVI SAVEZA SINDIKATA REPUBLIKE SRPSKE VLADI REPUBLIKE SRPSKE VEZANI ZA BUDŽET I PROGRAM EKONOMSKIH REFORMI SRPSKE ZA 2019. GODINU, UTEMELJENI NA MEMORANDUMU, POTPISANOM IZMEĐU SAVEZA SINDIKATA REPUBLIKE SRPSKE I VLADE SRPSKE 18.12.2017. GODINE,, 31.10.2018. godine, Dom sindikata Banjaluka, 13.00. časova

Dana 31. oktobra 2018. godine, u 13. časova, u Domu sindikata u Banjaluci, poslije održane sjednice Predsjedništva Saveza sindikata Republike Srpske, održaće se konferencija za štampu na temu:

“ ZAHTJEVI SAVEZA SINDIKATA REPUBLIKE SRPSKE VLADI REPUBLIKE SRPSKE VEZANI ZA BUDŽET I PROGRAM EKONOMSKIH REFORMI SRPSKE  ZA 2019. GODINU, UTEMELJENI NA MEMORANDUMU, POTPISANOM IZMEĐU SAVEZA SINDIKATA REPUBLIKE SRPSKE  I VLADE SRPSKE 18.12.2017. GODINE,,

Pozivamo novinare da medijski proprate ovaj događaj i da o njemu informišu javnost.

Live – stream na fejsbuk stranici SSRS

Poslednje vijesti

Delegacija Saveza sindikata Republike Srpske u radnoj posjeti opštinama Laktaši i Srbac

Aktivnosti u sindikalnim organizacijama