Конференција за штампу “ ЗАХТЈЕВИ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЕЗАНИ ЗА БУЏЕТ И ПРОГРАМ ЕКОНОМСКИХ РЕФОРМИ СРПСКЕ ЗА 2019. ГОДИНУ, УТЕМЕЉЕНИ НА МЕМОРАНДУМУ, ПОТПИСАНОМ ИЗМЕЂУ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ВЛАДЕ СРПСКЕ 18.12.2017. ГОДИНЕ,, 31.10.2018. године, Дом синдиката Бањалука, 13.00. часова ( Live – stream на фејсбук страници ССРС )

Конференција за штампу " ЗАХТЈЕВИ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЕЗАНИ ЗА БУЏЕТ И ПРОГРАМ ЕКОНОМСКИХ РЕФОРМИ СРПСКЕ ЗА 2019. ГОДИНУ, УТЕМЕЉЕНИ НА МЕМОРАНДУМУ, ПОТПИСАНОМ ИЗМЕЂУ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ВЛАДЕ СРПСКЕ 18.12.2017. ГОДИНЕ,, 31.10.2018. године, Дом синдиката Бањалука, 13.00. часова

Дана 31. октобра 2018. године, у 13. часова, у Дому синдиката у Бањалуци, послије одржане сједнице Предсједништва Савеза синдиката Републике Српске, одржаће се конференција за штампу на тему:

“ ЗАХТЈЕВИ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЕЗАНИ ЗА БУЏЕТ И ПРОГРАМ ЕКОНОМСКИХ РЕФОРМИ СРПСКЕ  ЗА 2019. ГОДИНУ, УТЕМЕЉЕНИ НА МЕМОРАНДУМУ, ПОТПИСАНОМ ИЗМЕЂУ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ  И ВЛАДЕ СРПСКЕ 18.12.2017. ГОДИНЕ,,

Позивамо новинаре да медијски пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

Live – stream на фејсбук страници ССРС

Савез синдиката Републике Српске упутио Влади РС захтјев за повећање најниже плате на 500 КМ

Из Савеза синдиката Републике Српске данас је Влади РС упућен званичан захтјев за повећање најниже плате у Републици Српској на 500 КМ. Иако је Савез синдиката Републике Српске као одговоран социјални партнер иницирао одржавање сједнице [опширније]

Синдикална потрошачка корпа за новембар 2018. године 1886,86 КМ