Конференција за штампу “ ЗАХТЈЕВИ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЕЗАНИ ЗА БУЏЕТ И ПРОГРАМ ЕКОНОМСКИХ РЕФОРМИ СРПСКЕ ЗА 2019. ГОДИНУ, УТЕМЕЉЕНИ НА МЕМОРАНДУМУ, ПОТПИСАНОМ ИЗМЕЂУ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ВЛАДЕ СРПСКЕ 18.12.2017. ГОДИНЕ,, 31.10.2018. године, Дом синдиката Бањалука, 13.00. часова ( Live – stream на фејсбук страници ССРС )

Конференција за штампу " ЗАХТЈЕВИ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЕЗАНИ ЗА БУЏЕТ И ПРОГРАМ ЕКОНОМСКИХ РЕФОРМИ СРПСКЕ ЗА 2019. ГОДИНУ, УТЕМЕЉЕНИ НА МЕМОРАНДУМУ, ПОТПИСАНОМ ИЗМЕЂУ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ВЛАДЕ СРПСКЕ 18.12.2017. ГОДИНЕ,, 31.10.2018. године, Дом синдиката Бањалука, 13.00. часова

Дана 31. октобра 2018. године, у 13. часова, у Дому синдиката у Бањалуци, послије одржане сједнице Предсједништва Савеза синдиката Републике Српске, одржаће се конференција за штампу на тему:

“ ЗАХТЈЕВИ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВЕЗАНИ ЗА БУЏЕТ И ПРОГРАМ ЕКОНОМСКИХ РЕФОРМИ СРПСКЕ  ЗА 2019. ГОДИНУ, УТЕМЕЉЕНИ НА МЕМОРАНДУМУ, ПОТПИСАНОМ ИЗМЕЂУ САВЕЗА СИНДИКАТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ  И ВЛАДЕ СРПСКЕ 18.12.2017. ГОДИНЕ,,

Позивамо новинаре да медијски пропрате овај догађај и да о њему информишу јавност.

Live – stream на фејсбук страници ССРС

Делегација Савеза синдиката Републике Српске у радној посјети општинама Лакташи и Србац

Активности у синдикалним организацијама
Делегација Савеза синдиката Републике Српске у којој су били Тане Пеулић, потпредсједник Савеза синдиката Републике Српске, Бранко Зеленовић, предсједник Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске и Горан Савановић, извршни секретар за регионални [опширније]