Савез синдиката Републике Српске одликован орденом Његоша другог реда

Савез синдиката Републике Српске одликован орденом Његоша другог реда
Савез синдиката Републике Српске одликован орденом Његоша другог реда

Поводом 30 година обиљежавања Дана Републике Српске, предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић одликовала је Савез синдиката Републике Српске.  Орден Његоша другог реда примила је предсједник Савеза синдиката Републике Српске Ранка Мишић.

Предсједник Савеза синдиката Републике Српске Ранка Мишић је, поводом одликовања, истакла да је Савез синдиката Републике Српске као највећа радничка организација стасавао заједно са Републиком Српском.

„Зато смо данас неизмјерно поносни одликовањем које је уручила предсjедник Републике Српске за наших 30 година, 30 година Републике Српске и 30 година Савеза синдиката Републике Српске. Одликовање припада свим нашим члановима, свима нама који се сваког дана суочавамо са изазовима са којима смо се борили са жељом и вјером да је радник један од најважнијих карика у Републици Српској. Одликовање које смо добили је и велики подстрек за све нас, за све наше чланове и велика обавеза да наставимо даље да радимо више и јаче за човјека, за радника, за Републику Српску“, каже Ранка Мишић.

Свечаност која је уприличена поводом 30 година обиљежавања Дана Републике Српске, одржана је 8.јануара 2022. године у Културном центру Бански двор у Бањалуци.


е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!