Savez sindikata Republike Srpske odlikovan ordenom Njegoša drugog reda

Savez sindikata Republike Srpske odlikovan ordenom Njegoša drugog reda
Savez sindikata Republike Srpske odlikovan ordenom Njegoša drugog reda

Povodom 30 godina obilježavanja Dana Republike Srpske, predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović odlikovala je Savez sindikata Republike Srpske.  Orden Njegoša drugog reda primila je predsjednik Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić.

Predsjednik Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić je, povodom odlikovanja, istakla da je Savez sindikata Republike Srpske kao najveća radnička organizacija stasavao zajedno sa Republikom Srpskom.

„Zato smo danas neizmjerno ponosni odlikovanjem koje je uručila predsjednik Republike Srpske za naših 30 godina, 30 godina Republike Srpske i 30 godina Saveza sindikata Republike Srpske. Odlikovanje pripada svim našim članovima, svima nama koji se svakog dana suočavamo sa izazovima sa kojima smo se borili sa željom i vjerom da je radnik jedan od najvažnijih karika u Republici Srpskoj. Odlikovanje koje smo dobili je i veliki podstrek za sve nas, za sve naše članove i velika obaveza da nastavimo dalje da radimo više i jače za čovjeka, za radnika, za Republiku Srpsku“, kaže Ranka Mišić.

Svečanost koja je upriličena povodom 30 godina obilježavanja Dana Republike Srpske, održana je 8.januara 2022. godine u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.


NE TJERAJTE RADNIKE IZ REPUBLIKE SRPSKE, POVEĆAJTE PLATE!