Састанак у предузећу „Јелшинград Ливар ливница челика“ а.д. Бања Лука

Састанак у предузећу "Јелшинград Ливар ливница челика" а.д. Бања Лука
Састанак у предузећу "Јелшинград Ливар ливница челика" а.д. Бања Лука

У предузећу „Јелшинград Ливар ливница челика“ а.д. Бања Лука у петак (2. фебруара 2024. године) одржан је састанак представника Синдикалне организације са генералним директором предузећа. На састанку је разговарано о тренутном стању и будућности предузећа, са акцентом на обезбјеђење налога за производњу и права запослених.

Генерални директор овог предузећа Томо Вујановић детаљно је информисао присутне о тренутном стању у предузећу и истакао да има довољно потписаних налога за производњу и да очекује нове налоге, који омогућавају упосленост свих капацитета и запослених радника. На основу извршења потписаних уговора обезбиједили би се и услови за повећане зараде и редовно сервисирање текућих обавеза, као и дијела обавеза из предходних година.

Састанку су присуствовали Зоран Илић, предсједник Синдикалне организације овог предузећа, Раденко Смиљанић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске, Тане Пеулић, секретар гранског синдиката и Томо Вујановић, генерални директор предузећа „Јелшинград Ливар ливница челика“ а.д. Бања Лука.


е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!