Одржани 17. банкарски сусрети у Теслићу

Одржани 17.банкарски сусрети у Теслићу
Одржани 17.банкарски сусрети у Теслићу

У Бањи Врућици у Теслићу су протеклог викенда, након двогодишње паузе, одржани 17. банкарски сусрети на којима су учествовали представници 17 банака чланица Удружења банака БиХ (УББиХ), затим двије Агенције за банкарство, Централне банке БиХ и Инвестиционо развојне банке Републике Српске. На овогодишњим банкарским сусретима се, према евиденцији организатора, окупило више од 1000 учесника.

Учесници су снаге одмјерили у фудбалу, одбојци, стоном тенису, кошарци, куглању и шаху, ВИП такмичењем у тенису и куглању, те ревијалном фудбалском утакмицом у којој су се надметале двије мјешовите женске екипе. На основу прегледа резултатских листа и бодовања, укупан спортски побједник банкарских сусрета је RAIFFEISEN BANK DD BiH.  Слиједи SPARKASSE BANK DD BiH, а треће мјесто заузела је UNICREDIT BANK DD MOSTAR.

Банкарским сусретима у Теслићу присуствовала је предсједница Синдиката финансијских организација Републике Српске Селена Ратковић и предсједник Удружења послодаваца банкарско – финансијских и осигуравајућих организација РС Срђан Кондић.


е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!