Održani 17. bankarski susreti u Tesliću

Održani 17.bankarski susreti u Tesliću

U Banji Vrućici u Tesliću su proteklog vikenda, nakon dvogodišnje pauze, održani 17. bankarski susreti na kojima su učestvovali predstavnici 17 banaka članica Udruženja banaka BiH (UBBiH), zatim dvije Agencije za bankarstvo, Centralne banke BiH i Investiciono razvojne banke Republike Srpske. Na ovogodišnjim bankarskim susretima se, prema evidenciji organizatora, okupilo više od 1000 učesnika.

Učesnici su snage odmjerili u fudbalu, odbojci, stonom tenisu, košarci, kuglanju i šahu, VIP takmičenjem u tenisu i kuglanju, te revijalnom fudbalskom utakmicom u kojoj su se nadmetale dvije mješovite ženske ekipe. Na osnovu pregleda rezultatskih lista i bodovanja, ukupan sportski pobjednik bankarskih susreta je RAIFFEISEN BANK DD BiH.  Slijedi SPARKASSE BANK DD BiH, a treće mjesto zauzela je UNICREDIT BANK DD MOSTAR.

Bankarskim susretima u Tesliću prisustvovala je predsjednica Sindikata finansijskih organizacija Republike Srpske Selena Ratković i predsjednik Udruženja poslodavaca bankarsko – finansijskih i osiguravajućih organizacija RS Srđan Kondić.

e-magazin Regionalnog sindikalnog savjeta Solidarnost

NE TJERAJTE RADNIKE IZ REPUBLIKE SRPSKE, POVEĆAJTE PLATE!