Održane 2. Sindikalne igre članova Sindikata pravosuđa Republike Srpske

U Tesliću su u periodu od 9-11. septembra 2024. godine održane Sindikalne igre članova Sindikata pravosuđa Republike Srpske. Ekipe, koje su se takmičile po regijama Banjaluka, Doboj, Bijeljina – Prijedor i Istočno Sarajevo-Trebinje, snage su odmjerile u basketu, odbojci, fudbalu, pikadu, stonom tenisu i šahu.

Sveukupni pobjednik Sportskih igara je regija Doboj, a pehar za ferplej dobili su učesnici regije Istočno Sarajevo – Trebinje, odnosno Sindikalna organizacija Osnovnog suda Sokolac. Na svečanom otvaranju učesnicima se obratio predsjednik Sindikata pravosuđa Republike Srpske Siniša Petrović i predsjednica Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić. Predsjednici Mišić pripala je čast da otvori Sindikalne igre članova Sindikata pravosuđa Republike Srpske.

Cilj Sindikalnih igara članova Sindikata pravosuđa je bio da tokom dvodnevnog boravka u Zdravstveno-turističkom centru Banje Vrućice u Tesliću učesnici provedu ugodne trenutke i razviju prijateljske odnose.

Sindikat pravosuđa Republike Srpske osnovan je davne 1997. godine, a članstvo Sindikata pravosuđa RS čine zaposleni u svim sudovima, tužilaštvima, pravobranilaštvu, kazneno – popravnim zavodima i Sudskoj policiji.

e-magazin Regionalnog sindikalnog savjeta Solidarnost

NE TJERAJTE RADNIKE IZ REPUBLIKE SRPSKE, POVEĆAJTE PLATE!