Одржане 17. Поштанске игре „Поштаријада 2022“

Одржане 17. Поштанске игре „Поштаријада 2022“
Одржане 17. Поштанске игре „Поштаријада 2022“

Радничко-спортске игре запослених у Поштама Српске, под називом „Поштаријада 2022“, одржане су протеклог викенда у здравствено-туристичком центру Бања Врућица у Теслићу. Поштанске игре радника Пошта Српске су ове године организоване 17. пут,  након двогодишње паузе узроковане пандемијом вируса корона.

Синдикат Пошта Српске, заједно са Управом Предузећа, организовао је несумњиво највеће радничко-спортске игре до сада, угостивши и представнике  Синдиката, Управа и екипа у малом фудбалу четири Јавна поштанска оператера: Поште Србије, БХ поште Сарајево, Хрватске поште Мостар и Пошта Српске.

Поштаријада се традиционално организује како би се радници међусобно боље упознали, остварили нова пријатељства, размијенили искуства, спортски се надметали, такмичили и забавили.

Са Поштаријаде 2022 пренесена је порука о важности повезивања радника, највриједнијег ресурса поштанског система, али је исказана и жеља да заједнички сусрети Јавних оператера у Босни и Херцеговини, као и региону, постану традиција.

Поштанским играма у Теслићу присуствовао је предсједник Синдиката саобраћаја и веза Републике Српске Небојша Ђокић.


е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!