Конкурс за новинарску награду за студенте и студенткиње новинарства и комуникологије на тему “ Стање радних права новинара и медијских радника у БиХ „

Конкурс за новинарску награду за студенте и студенткиње новинарства и комуникологије на тему " Стање радних права новинара и медијских радника у БиХ "
Конкурс за новинарску награду за студенте и студенткиње новинарства и комуникологије на тему " Стање радних права новинара и медијских радника у БиХ "

Удружење БХ новинари и Европска федерација новинара расписали су конкурс за новинарску награду за студенте / студенткиње новинарства и комуникологије за најбоље написан рад који описује стање радних права новинара и медијских радника у Босни и Херцеговини.

Право учешћа имају студенти и студенткиње журналистике и комуникологије са јавних и приватних универзитета у Босни и Херцеговини, уз достављање доказа о студентском статусу и називу одсјека ( скенирана прва страница индекса или потврда с факултета ).

Одлуку о најбољем раду донијеће четворочлани жири састављен од представника академске заједнице, новинара, представника Удружења БХ новинари и представника Европске федерације новинара.

Побједнички рад биће награђен са 500 КМ и објављен на веб страници Удружења БХ новинари.

Радови се достављају на е – маил адресу bhnovinari@bhnovinari.ba или на rea.adilagic@bhnovinari.ba најкасније до 01. марта 2019. године.

Конкурс се реализује уз финансијску подршку Европске уније и УНЕСЦО – а.

Погледајте и на овом линку.


е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!