Јавне расправе о нацрту Закона о Фонду солидарности

На Двадесетој сједници, одржаној 20. јула 2017. године, Народна скупштина Републике Српске разматрала је Нацрт закона о Фонду солидарности за дијагностику и лијечење обољења, стања и повреда дјеце у иностранству, те Закључком, број: 02/1-021-810/17 („Службени гласник Републике Српске“, број: 70/17) одлучила да се исти упути на јавну расправу.
За организовање и спровођење јавне расправе задужена је институција „Предсједник Републике – Служба предсједника Републике.
Јавне расправе ће бити одржане у периоду од 21. до 25. августа 2017. године, како слиједи:
1. Град Требиње, 21.08.2017. године, са почетком у 10:00 часова – велика сала Скупштине града Требиње, ул. Вука Караџића бр. 2.,
2. Град Источно Сарајево, 22.08.2017. године са почетком у 10:00 часова – зграда Адиминистративног центра Владе Републике Српске, ул. Војводе Радомира Путника бб,
3. Град Зворник, 22.08.2017. године, са почетком у 15:00 часова – велика сала Скупштине града Зворник, ул. Светог Саве бр. 124.,
4. Град Бијељина, 23.08.2017. године, са почетком у 10:00 часова – велика сала Скупштине града Бијељина, ул. Трг Краља Петра I Карађорђевића бр. 1.,
5. Град Добој, 23.08.2017. године, са почетком у 15:00 часова – сала Скупштине града Добој (бивша зграда Дома војске), ул. Цара Душана бб,
6. Град Приједор, 24.08.2017. године, са почетком у 10:00 часова – сала Скупштине града Приједор, ул. Трг ослобођења бр. 1.
7. Град Бања Лука, 25.08.2017. године, са почетком у 10:00 часова, сала Градске управе града Бања Лука, ул. Трг српских владара бр. 1.
Нацрт закона објављен је на званичним интернет страницама Народне скупштине Републике Српске (www.narodnaskupstinars.net) и Предсједника Републике Српске (www.predsjednikrs.net).
Позив Савезу синдиката Репиблике Српске за учешће на јавним расправама, упућен испред Кабинета Предсједника Републике Српске у цјелости можете погледати на следећем линку:

Позив за учешће у јавној расправи

е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!