“ Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана “ , Београд 10 – 12. децембар

Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана, Београд 10 - 12. децембар

Предсједница Савеза синдиката Републике Српске, Ранка Мишић, учествоваће у раду округлог стола о теми „Будућност социјалног дијалога у промјењивом свијету рада региона западног Балкана“ који организује Регионални синдикални савјет Солидарност којег су основали савези синдиката земаља бивше Југославије.

Округли сто ће се одржати у периоду од 10. до 12. децембра 2018. године у Београду гдје ће се расправљати о изазовима у досадашњем функционисању економско-социјалних савјета у региону из угла синдиката, као и промовисању изградње капацитета и јачања трипартитног и бипартитног социјалног дијалога.

У раду округлог стола ће, поред предсједнице Мишић, учествовати и остали предсједници синдикалних централа – чланица Регионалног синдикалног савјета Солидарност.

е-магазин Регионалног синдикалног савјета Солидарност

НЕ ТЈЕРАЈТЕ РАДНИКЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ПОВЕЋАЈТЕ ПЛАТЕ!