Branka Zeković izabrana za predsjednicu Jedinstvene udružene sindikalne organizacije u JPŠ „Šume Republike Srpske“ a.d. Sokolac

Na vanrednoj Skupštini Jedinstvene udružene sindikalne organizacije u JPŠ „Šume Republike Srpske“ a.d. Sokolac, za predsjednicu ove sindikalne organizacije izabrana je Branka Zeković. Na vanrednoj Skupštini izabrani su i novi članovi Predsjedništva Jedinstvene udružene sindikalne organizacije u JPŠ „Šume Republike Srpske“ a.d. Sokolac, njih 15, kao i tri člana pregovaračkog tima za pregovore sa poslodavcem.

Branka Zeković je dugogodišnji član sindikata i predsjednica Sindikalne organizacije ŠG „Jahorina“ Pale.

Podsjećamo, njen prethodnik Dušan Marković napustio je JPŠ „Šume Republike Srpske“ a.d. Sokolac, nakon što je postavljen za direktora Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske.

Jedinstvena udružena sindikalna organizacija je većinska sindikalna organizacija u JPŠ „Šume Republike Srpske“ a.d. Sokolac, koja djeluje u okviru Sindikata šumarstva, prerade drveta i papira Republike Srpske, a koji je dio Saveza sindikata Republike Srpske.

e-magazin Regionalnog sindikalnog savjeta Solidarnost

NE TJERAJTE RADNIKE IZ REPUBLIKE SRPSKE, POVEĆAJTE PLATE!